Beveiligingsbedrijf

 

Beveiligingsbedrijf Rotterdam

Beveiligingsbedrijf

Kiest u liever uit merken als Accuracy, TSC, excellent enzovoort. Denkt u dat beveiliging zo veel zou Beveiligingsbedrijf Rotterdammoeten kosten? Het moet een onderdeel zijn van waar je voor betaalt.

Dat is het belangrijkste verschil tussen sommige beveiligingsbedrijven en SHS. Bij Security & Hospitality Services betalen we extra, maar onze dienstverlening gaat veel verder dan alleen de beveiliging. Dus als u niet genoeg tijd heeft om onze kantoren te bezoeken voor de beveiligingsproblemen in uw bedrijf, kies dan altijd voor SHS.

SHS is altijd een fotografiebedrijf geweest in de Thelake-districten. Ook wij werken al ruim dertig jaar onder één naam. En nu in ons tweede multinationale kantoor bieden we zowel evenementen- als trouwfotografie als service aan. We hebben zo'n vijfentwintig medewerkers die twee sectoren bestrijken: een voor onze gasten voor het evenement en een andere voor een bruiloft. Op de trouwdatum zelf hebben we tien tot twintig mensen die bestellingen opnemen, evenementen plannen voor de receptie, de beste locaties van de tafels regelen voor de verschillende volgorde van de trouwjurk. Daarnaast kunnen wij ook de bloemen en cadeaus bestellen.

We bieden drie diensten aan: voornamelijk zorgen we voor de beveiliging van het evenement. We adverteren al jaren dat we een beveiligingsbedrijf zijn en onze beveiligingscamera's staan ‚Äč‚Äčniet alleen in de omgeving van Rotterdam maar ook op Schiphol en Thelochnik. We hebben ook in veel kranten gepubliceerd dat we een beveiligingsbedrijf zijn. Een van hen is zo beroemd om tegen zijn collega's te zeggen in de mazen van de beveiliging, dat de beveiliging van het evenement een van de belangrijkste dingen voor ons is. Daarnaast hebben we meer dan twintig beveiligingscamera's in heel Rotterdam, terwijl in Nederland de enige in het Rod langui-stadion wordt toegepast.

Het principe van SHS is "we bouwen veilige platforms voor u om evenementen te organiseren en eraan deel te nemen". Het is een punt over de uitzonderlijke diensten met betrekking tot de beveiliging en veiligheid. Daarnaast zijn we bereikbaar via e-mail:sherphs.day@portal.org.PN

We zijn ook sterk gefocust om vierentwintig uur per dag beschikbaar te zijn. Wij zijn er, ook tijdens laagseizoen: zowel op kantoor als op verzoek van de klant. En als bedrijf vinden wij dat alles perfect gedocumenteerd en verzonden moet worden voor onze klanten. Op die manier garanderen we de veiligheid van het evenement, maar we maken het meer dan dat.

Daarom hebben we gehandeld en dit garandeert de veiligheid van uw evenement, en daarom zijn wij ook degene die uw evenementen organiseren: uw project is niet meer in handen van aannemers.

Nu wat betreft de camera's: in onze kantoren hebben we al twee modellen: een voor evenementen met wind- en cor-thema en een voor indoor-evenementen. De windcamer is voor evenementen zoals bruiloften, roterende bruiloften, liefdadigheidsevenementen en andere gelegenheden, waarbij we de camera op elke locatie van het evenement kunnen richten, of zelfs op een andere. Daarnaast is het ook geschikt voor evenementen zoals roadshows, waarbij we de camera op de weg kunnen richten om veiligheidsproblemen met het verkeer te voorkomen.

Ook de plaatsing van de camera's is belangrijk. Zo hebben we meer dan duizend foto's geschoten van slachtoffers die worden geïnterviewd in ons kantoor op de catwalk van de tentoonstelling. De selectie van locaties wordt bepaald door de organisatie en de klant is altijd 100% op één lijn. We hebben zowel tijd als geld geïnvesteerd om de service te exploiteren, en dit geeft de beste waarde voor onze klanten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.